Maak van je verjaardag een verjaarweek

Een week lang feest met de verjaardag adventskalender!

Nieuw bij Toff Kado: de Birthday Advent! Waarom zou je je verjaardag maar één dag vieren als je dit ook een hele week kan doen?! Terwijl je maar liefst 24 dagen lang toeleeft naar de Kerst, doen we dit met onze verjaardag eigenlijk helemaal niet. Daar komt vanaf nu verandering in dankzij de Birthday Advent kalender! Hiermee kan je 7 dagen lang in stijl aftellen naar jouw verjaardag.

Bestel een birthday advent

Het principe van de verjaardag adventskalender

We kennen allemaal het principe wel van de adventskalender. Het is een
speciale kalender waarmee je op een leuke, speelse én verrassende manier aftelt naar bijvoorbeeld de Kerst. Iedere dag open je een vakje en ontdek je een verrassing. In de kalender kunnen lekkernijen zitten, maar ook make-up, een sieraad, een woonaccessoire, een bon of juist heel iets anders. Het is een onwijs leuke manier om de spanning op te bouwen en om elke dag ergens naar uit te kijken. En hoe leuk is het om elke dag weer geduldig te moeten zijn en te wachten om een luikje te openen?!

7 dagen lang een cadeautje

De Birthday Advent kalender van Toff Kado beschikt over maar liefst zeven
cadeautjes. Er zitten zes cadeautjes in voor de zes dagen vóór de verjaardag. Ook zit er een toff zevende kado bij. Dit is de klap op de vuurpijl, de kers op de taart of de kroon op het werk: dit bijzondere cadeautje is uiteraard gereserveerd voor de verjaardag zelf!

Ieder cadeautje op zich is een verrijking. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke lekkernij, een fijn verzorgingsproduct of een boekje waarin je je doelen voor het volgende levensjaar in kan noteren. We verklappen natuurlijk niet té veel, want het moet wel een verrassing blijven. Dat is een van de principes van een adventskalender. ;)

Standaard vs. full-size verjaardagskalender

Er zijn twee varianten van onze Birthday Advent verkrijgbaar. Namelijk de standaard variant en de full-size variant. De standaard 7-daagse adventskalender past door de brievenbus en bestaat dus uit zeven kleine producten. De kosten bedragen: €34,95 De 7-daagse full-size adventskalender is groter en bevat grotere en/of luxere producten. Deze variant kost €59,95

Zowel de standaard als de full-size adventskalender bevat producten die
niet in de webshop verkrijgbaar zijn. Zo weet je dus zeker dat het een
verrassing blijft en dat je iets bijzonders aan jezelf of een ander geeft.

Het ideale verjaardagscadeau!

De Birthday Advent is het ideale verjaardagscadeautje. Voor jezelf, maar
ook voor een ander! Verras je vriendin, partner, oma of collega met de verjaardag adventskalender en je weet zeker dat je een leuk én uniek cadeau geeft. Zeg nou eens zelf; hoe vaak heb jij iemand horen zeggen dat ze maar liefst 7! cadeaus van iemand hebben gekregen? Waarmee er ook nog eens afgeteld kon worden tot de verjaardag? Dit is bijna onwaarschijnlijk!

Perfect als verjaardagscadeautje voor zakenrelaties

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje voor een zakenrelatie? En wil je een cadeautje geven dat door de brievenbus past en niet ‘standaard’ is? Ook dan is onze Birthday Advent een heel goed idee. Doordat hij maar liefst zeven toffe cadeautjes bevat, weet je zeker dat er
producten bij zitten die goed in de smaak vallen. Heel fijn ook als je de ontvanger nog (niet) zo goed kent. Maakt het niet uit of het wel of niet door de brievenbus past? Dan is de full-size kalender natuurlijk ook heel geschikt als relatiegeschenk.

Meer weten over de verjaardag adventskalender?

Wil je meer weten over de verjaardag adventskalenders van Toff Kado? Stel gerust al je vragen: ik helpen je heel graag verder! Klik hier om contact op te nemen met mij :)