Waarom Toffkado?

Nou, eigenlijk is het allemaal begonnen omdat ik zelf altijd op zoek was naar leuke cadeautjes en inpakspulletjes die echt bij mijn stijl pasten. Vrolijk en gezellig, maar ook rustig en bewust. En ik dacht bij mezelf, waarom niet mijn liefde voor vrolijke inpakmaterialen, stationery, en unieke cadeautjes delen met anderen? En zo is Toffkado ontstaan!

Wat maakt Toffkado uniek?

Nou, ik zorg er persoonlijk voor dat alles wat je hier vindt, precies is zoals ik denk dat jij er gelukkig van wordt. Dat betekent dat ik alleen de allerleukste en meest betaalbare producten selecteer. En weet je wat het mooie is? Je kunt alles op één plek vinden, in mijn Toffkado webshop. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld, want je hoeft niet langer naar allerlei verschillende winkels te hoppen.

Bij Toffkado is de presentatie van een cadeau net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom heb ik een geweldige collectie inpakpapier, linten en stickers om je cadeautjes er feestelijk uit te laten zien. En de stationery-collectie is er om je creativiteit te stimuleren en je te helpen je persoonlijke stijl uit te drukken.

Maar dat is nog niet alles!

Naast inpakmaterialen en stationery, hebben we ook een unieke selectie aan cadeautjes. Van geurkaarsen tot thee, zeepjes, sokken, tassen en mokken. En die kun je weer leuk zelf samenstellen in een leuke custom Toffkado Surprisebox, hoe leuk is dat?! Kijk snel wat er allemaal nieuw is of stel je eigen Toffkado Surprisebox samen.

begin met shoppen